O le TTM ose kamupani fa'apitoa i le gaosiga o ta'avalemea e fai ai asiasiga, mea fa'apipi'i, malimu.O ana oloa faʻapipiʻi suʻesuʻega e aofia ai tulaga eseese, faʻapipiʻi, ma le fuaina o siaki siaki, lea e mafai ona faʻafetaui manaoga eseese o asiasiga i le gaosiga o taavale.TTM e tele tausaga o le poto masani ma le faʻaputuina faʻainisinia i le fanua o mea faigaluega suʻesuʻega taʻavale, ma ua manumalo i le faʻatuatuaina o le maketi ma oloa maualuga ma maualuga. mea e fai ai asiasiga.

mea e siaki vaega ta'avale

1. Sa'o mana'oga o vaega
Pe manaʻomia e vaega le saʻo maualuga, saʻo saʻo, poʻo le maualalo, faʻamaonia le vaega faʻavae poʻo le vaega pito i lalo o le vaega.I le tele o tulaga, pe a mamanuina ata, e le mafaufau le au mamanu i le gaosiga, ae faʻapipiʻi saʻo ata 2D mai le 3D faʻataʻitaʻiga, faʻavasega le saʻo manaʻomia e tusa ai ma le tulaga saʻo, ona faʻatumu lea o ata e aunoa ma le gauai atu i uiga o le oloa. ia lava ma le Faʻasaʻoina o manaʻoga i le filifili gaosiga.O se taunuuga, o le saʻo o vaega e maualuga, ma o vaega e masani ona le agavaa, ae leai se faʻafitauli i le utaina;poʻo, o manaʻoga saʻo o vaega e talafeagai, ae e leai ni manaʻoga mo vaega autu e tatau ona maualuga le saʻo, e mafua ai le faʻaauau pea o le le mautonu i le gaosiga o le gaosiga.

mea fa'apipi'i ta'avale
2. O uiga suia o vaega lava ia
O uiga o suiga vaega e tele lava e sau mai suiga i le tulaga saʻo, eseesega i meafaitino faʻatinoga i le va o vaega, ma le faʻaleagaina o masini meafaigaluega, e mafua ai suiga i vaega.O le gauai atu i uiga o ona lava suiga e aoga i le mamanu faʻataʻitaʻiga o molds, mea faʻapipiʻi, ma mea faigaluega suʻesuʻe;o na vaega tapuni o loʻo siʻosiʻomia e suiga o luga, ae o faʻamaufaʻailoga e fausia uma i luga o le suiga o luga o loʻo siomia ai, ma o le nofoaga faʻailoga ma le suiga e le mafai ona fausia se sootaga vavalalata.E le aoga le fua.

vaega jig asiasiga
3. Uiga fa'atulagaina o vaega
O uiga faʻatulagaina o le vaega e masani ona aofia ai le faʻatulagaina o le datum, pe o le faʻailoga o le datum ua mamanuina i luga o le pito poʻo luga o le talaaga;le sootaga tulimanu o le faiga faamaopoopo.O foliga faʻavae e masani lava ona faʻamoemoeina e le faʻapotopotoga faʻapotopotoga ma le mamanu sootaga o vaega, ae o se mamanu lelei o le a mafaufau i le filifili gaosiga atoa pe a fuafuaina vaega, ma afai e maua le tulaga tulaga e le talafeagai, o le a fetuunai le fausaga vaega.

1
4. Pe o vaega o loʻo i lalo o le datum system o vaega faʻailoga laina, o le datum system, e manaʻomia ona liua i le 3-2-1 feature.
E fautuaina e faapea i lalo o le faʻailoga laina, e manaʻomia ona liua i le 3-2-1;
Fa'amanuiaga 1, tu'ufa'atasiga faiga fa'atonutonu so'otaga, e mafai ona manino le su'eina ma iloa le mafutaga;
Fa'amanuiaga 2, fa'aitiitia le sese o le fa'ailoga;
Fa'amanuiaga 3, fa'atasi le sootaga i le va o siaki siaki siaki, e pei o mea fa'apipi'i o le a na'o ni nai vaega e mafai ai, ma o le a le suia le siaki siaki i le 3-2-1, o le ai ai fa'afitauli i le lotogatasi o mea fa'apipi'i ma faʻapipiʻi suʻesuʻega, ma o le fetuunaiga o mea faʻapipiʻi o le a faigata.


Taimi meli: Me-31-2023