Fa'atūina i le 2011, TTM Group China ei ai le poto masani i le gaosiga ma le fa'aulufaleina o pa'u fa'ailoga ta'avale, mea fa'apipi'i ma siaki fa'amau.O matou o se fa'atagaina fa'atau atu i le tele o OEM.O matou Tier 1 tagata faʻatau e faʻavae i le lalolagi atoa.
I le avea ai o se faʻapipiʻi faʻapipiʻi / nofoaga faʻapipiʻi / laina uʻamea / faʻapipiʻi tuʻu faʻapipiʻi tuʻuina atu, matou te fia faʻasoa atu o le a le matafaioi a le faʻaogaina o masini?

Muamua lava, o le a le galuega autu o le masini uelo faʻapipiʻi?
O le galuega autu o le uelo jig & fixtures i masini o le mautinoa lea o le tulaga saʻo o vaega.A maeʻa ona faʻaogaina le mea faʻapipiʻi e mafai ona tuʻu saʻo, e le gata o le saʻo o masini e sili atu le maualuga nai lo le ausia e ala i le makaina ma le faʻaogaina, ae faʻamautu ma faʻalagolago.O le filifilia o le mea faʻapipiʻi saʻo e mafai ona faʻaleleia atili le gaosiga ma faʻaitiitia le tau o le gaosiga.E le gata i lea, o le mea faʻapipiʻi e iai foʻi le galuega o le faʻaleleia o tulaga faigaluega a le tagata faʻatautaia.

Lona lua, o le a le matafaioi autu a le jig ma mea faʻapipiʻi mo le uelo?
O le faʻamoemoega sili ona taua o le faʻaaogaina o mea faʻapipiʻi o le ausia lea o le faʻamoemoega o le faʻaleleia atili o le gaosiga o oloa ma le mauaina o faʻamanuiaga sili atu tau tamaoaiga i lalo o le faʻamoemoega o le faʻamautinoaina o le lelei o vaega o oloa e mautu ma faʻafetaui manaoga faʻapitoa.O le mea lea, o le mamanuina o mea faʻapipiʻi faʻapipiʻiina e le gata o se mataupu faʻapitoa, ae o se mataupu tau tamaoaiga.Soo se taimi lava e fuafuaina ai se seti o mea faʻapipiʻi, e tatau ona faʻatinoina le suʻesuʻega faʻapitoa ma le tamaoaiga e maua ai faʻamanuiaga sili atu tau tamaoaiga mo mea faʻapipiʻi fuafuaina.
O le auʻiliʻiliga o loʻo i luga o loʻo faʻaalia ai le taua o mea faʻapipiʻi i masini, o lea e masani ai ona vaʻaia e le au tekinisia le mamanu ma le faʻaleleia atili o se mea taua i le faʻafouina tekonolosi.
ae!I lalo o le fua o le gaosiga ma tulaga eseese o gaosiga, o loʻo faʻamamafaina foi le galuega a le faʻapipiʻi, ma o le lavelave o lona fausaga e matua ese lava.
①I lalo o le tulaga o le fasi vaega e tasi ma le gaosiga laʻititi laʻititi, e talafeagai le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi lautele.Ina ia faʻalauteleina le faʻagasologa o le faʻagasologa o le masini masini ma suia le faʻaogaina o le masini masini, e mafai ona faʻaogaina nisi faʻapitoa faʻapitoa, ma o le fausaga e faigofie foi.
②Afai o loʻo i ai i le tele o gaosiga, poʻo lalo o le tulaga o le gaosiga o vaega laiti i le tausaga atoa, o le galuega a le mea faʻapipiʻi e masani lava ona faʻaleleia le gaosiga i lalo o le fale o le faʻamautinoaina o le saʻo o masini.O le mea lea, e manaʻomia le faʻaleleia atili o le fausaga o le faʻapipiʻi.Ua fa'aleleia atili, mautu le tulaga lelei o oloa, ma e mafai lava ona fa'amaonia le manuia o le tamaoaiga.
O loʻo i luga o mea uma e faʻasoa ai lenei tusiga, matou te faʻamoemoe e mafai ona fesoasoani i le au faitau!

1

2

3

4


Taimi meli: Mati-29-2023