Faaliliuina otimaoti faasolosoloo ituaiga uma e lua o meafaigaluega faʻapitoa e faʻaaogaina i faiga faʻailoga uʻamea e faʻapipiʻi ma fau ai le pepa uʻamea i ni vaega maʻoti poʻo ni vaega.O oti uma e lua e taua tele i faʻataʻitaʻiga o gaosiga tele e ausia ai le saʻo maualuga ma le lelei.Seʻi o tatou suʻesuʻe i ituaiga taʻitasi:

  1. Pepe Fa'aliliu: O le pa'u fesiita'i o se ituaiga u'amea fa'amaufa'ailoga e fa'aaogaina i galuega fa'asolosolo fa'ailoga.E aofia ai le tele o nofoaga poʻo faʻagaioiga o loʻo faia faʻasolosolo.O le uiga autu o se pa'u fesiitaiga o le fa'aosoina lea o le mea faigaluega (e masani lava o se fasi u'amea) mai le tasi nofoaga i le isi i le taimi o le fa'ailoga.O nofoaga taʻitasi e faʻatinoina se gaioiga faʻapitoa i luga o le mea faigaluega, ma o le fesiitaiga o le faʻaogaina o le mea faigaluega i le va o nofoaga e faʻaaoga ai lima faʻainisinia poʻo se conveyor.

O itu taua o le fesiitaiga mate:

  • Fa'aliliuina mate e talafeagai mo vaega lavelave e mana'omia ai le tele o fa'agaioiga ma le fa'atulagaina sa'o.
  • E mafai ona latou gaosia vaega lavelave ma fa'apalepale mau.
  • E masani ona fa'aogaina le fa'aliliuina o pa'u i le tele o le gaosiga o le gaosiga ona o lo latou lelei ma le fa'aogaina o masini.
  • O le mea faigaluega e fealuai i le va o nofoaga, ma e mafai e nofoaga taʻitasi ona faʻatino gaioiga e pei o le tipiina, punou, tuʻi, poʻo le faʻatau.
  • fesiitai mate ma meafaigaluega
  1. Oti Fa'asolosolo: O le mate fa'asolosolo o le isi lea ituaiga u'amea fa'amaufa'ailoga e fa'aaogaina mo le gaosiga maualuga.E le pei o le fesiitaiga o mate, o le alualu i luma mate e taofia le mea faigaluega i se tulaga tumau i le faagasologa o le fa'ailoga.O le pa'u e aofia ai se fa'asologa o nofoaga e fa'atino ai fa'agaioiga soso'o i luga o le mea faigaluega a'o aga'i atu i le pa'u.E faia e nofoaga ta'itasi se galuega fa'apitoa, ma a'o fa'agasolo le mea faigaluega, o lo'o fa'atinoina galuega fou se'ia mae'a le vaega mulimuli.

O itu taua o se mate alualu i luma:

  • O mea oti faasolosolo e lelei mo le gaosia o vaega faigofie i le lavelave faʻatasi ma foliga fai soo ma foliga tutusa.
  • E sili ona lelei mo le fafagaina faifaipea o meafaitino ma e manaʻomia sina faʻalavelave faʻapitoa.
  • Ua fetaui lelei ma'i fa'asolosolo mo le gaosiga umi ma le fa'atulagaina o vaega.
  • O nofoaga ta'itasi i le die e nafa ma le fa'atinoina o se gaioiga fa'apitoa, e pei o le tipiina, punou, tu'i, po'o le fau, a'o aga'i i luma le fasimea.fesiitai meafaigaluega ma oti

I se aotelega, e faʻaaogaina paʻu mo vaega lavelave ma le tele o gaioiga ma e aofia ai le faʻanofoina o le mea faigaluega i le va o nofoaga, aʻo faʻasolosolo mate e lelei mo le gaosia o vaega faigofie i le lavelave faʻatasi ma le fafagaina faifaipea ma gaioiga faʻasolosolo e aunoa ma le gaoioi o le mea faigaluega.O ituaiga oti e lua e taua i le gaosiga faʻaonaponei e ausia ai le televave o le gaosiga o vaega uʻamea mo pisinisi eseese.


Taimi meli: Iul-31-2023