1
Otometi e le masani ai e faasino i masini masini faʻapitoa e faʻapitoa e tusa ai ma manaʻoga o tagata faʻatau. E iai foʻi i le fanua otometi, o le galuega o le mamanuina ma faʻavasegaina masini masini masini e tusa ai ma manaoga faʻatekonolosi a tagata faʻaoga pisinisi. e mafai ona faaopoopo le galuega tauave e tusa ai ma manaoga o le tagata e faaaogāina, e mafai ona suia tele.E masani ona faaaoga i alamanuia, faaeletonika, vailaau, soifua maloloina ma aerospace.

Faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻatupulaia o tau o tagata faigaluega, o le tele ma le tele o atinaʻe o loʻo gauai atu i le fanua o le gaosiga o masini. Faatasi ai ma le atinaʻeina o alamanuia, o le manaʻoga mo tagata faigaluega mai soʻo se ituaiga o olaga ua matua faateleina. I le vaega o gaosiga, o totogi o tagata faigaluega i totonu o pisinisi faʻapitoa galuega o se tupe faʻaalu tele. o le tau o loʻo siʻitia malosi. Matou te mananaʻo e faia ni oloa taugofie aʻo leʻi faʻamautinoaina le lelei oa matou oloa. Na o le pau lava le auala o le faʻaititia o le tau o le gaosiga ma faʻaleleia le gaosiga o le gaosiga. .E tusa lava po o le a le nofoaga poʻo le oloa, e le mafai ona matou taofiofia le avanoa e faʻaogaina e masini.

La'ititi ma feololo-tele e le-fa'ata'ita'ia masini masini fa'atama'ita'i e masani ona tausisi i le fa'aaitalafu muamua, tagata fa'atau muamua, tulaga lelei muamua pulega faiga fa'avae e tautuaina uma tagata fa'atau. faʻataʻitaʻiga, ata tusi, gaioiga, faʻapotopotoga ma faʻapipiʻi, matou te tuʻuina atu i tagata faʻatau se seti atoa o fofo.

O le maketi otometi e le masani ai o le a tupu vave, ma o le faʻaaogaina o oloa faʻaautomatika o le a faʻaauau pea ona faʻalauteleina i le loloto.New non-standard automation equipment o se masini mechatronics, faʻaaogaina atoatoa o taunuʻuga aupito lata mai o tekinolosi faʻamatalaga. i le maketi i le lumanaʻi o le a faʻaauau pea ona faʻalauteleina ma lautele.

Fuafuaga fa'avae i luga o le poto fa'apitoa.E le manaʻomia le sili atu ona matagofie i le gaosiga. O le faʻamoemoe e faigofie, lelei, taugofie ma faʻatinoga.Designers e malosi le faʻamasinoga e iloilo ai fuafuaga faʻainisinia.E mafai ona faʻasaoina le taimi o le atinaʻeina o meafaigaluega ma le tau. o lo'o fa'atonutonu lelei le fa'agasologa o le gaosiga ina ia maua ai fa'ai'uga fa'amoemoeina.

E taua tele fo'i le fa'apotopotoga fa'ainisinia e le masani.E le o se faʻapotopotoga faigofie, faʻamaeʻaina o le faʻapipiʻiina, ma le ola tautua o le ituaiga tutusa o masini faʻapipiʻi masini. E manaʻomia le i ai o se malamalama atoatoa ma le faʻaogaina o le taʻavale o vaega o meafaigaluega, le faapalepale o le faʻamaopoopoina ma le faʻatinoga o meafaitino. , ma isi, ma ia lelei i le sailia o faʻafitauli, faʻapea foʻi ma le suʻesuʻeina o le faagasologa ma le suʻesuʻeina lelei o vaega o le gaosiga o tekonolosi, ina ia fesoasoani i le manuia o se seti.


Taimi meli: Feb-04-2023