O le TTM Group o se ta'ita'i e tu'uina atu masini siaki siaki, molds, Robotic Welding Cells, ma CNC machined parts.Faatasi ai ma le taulaʻi i le tuʻuina atu o oloa maualuga ma auaunaga faʻapitoa mo tagata faʻatau, ua faʻavaeina e TTM o ia lava o se faʻatau oloa faʻalagolago i le alamanuia.Matou te fa'apitoa i taimi vave fa'aliliu mo tu ma aga masani ma le gaosiga o le voluma, fa'aaogaina tekinolosi fa'apolofesa ma le aufaigaluega tomai e fa'afetaui mana'oga fa'apitoa a matou tagata fa'atau.I le TTM, matou te tuuto atu i le tulaga lelei i mea uma matou te faia, ma matou te tulimatai atu e galulue faʻatasi ma oe mo au gaosiga uma o mea e manaʻomia. O iinei matou te fia faʻasoa atu ai o le a le mea otometi uelo faʻapipiʻi?

O mea faʻapipiʻi faʻapipiʻiina o se vaega taua o laina gaosiga faʻaonaponei.O le faʻaogaina o le faʻaogaina o masini faʻapipiʻi masini ua avea ma maliega i totonu o le alamanuia, ma o le filifilia o se faʻapipiʻi meafaigaluega faʻapipiʻi ma le maualuga o le faʻatinoga ma se mea faʻapipiʻi tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasia meafaigaluega faʻapipiʻi ma le maualuga o fefaʻatauaʻiga e iai foʻi se sao taua tele i le faʻaleleia o le saʻo ma le lelei o le oloa. ma fa'apu'upu'u le taimi fa'agaioiga.

l1

O le galuega autu o le faʻapipiʻiina o le faʻamautinoaina o le tele o le uelo, faʻaleleia le saʻo ma le lelei o le faʻapotopotoga, ma puipuia le faʻaleagaina o le uelo.E ala i le mamanuina o se fausaga faʻapipiʻi talafeagai, e mafai ona faʻatulagaina lelei le faagasologa o le gaosiga e faʻafaigofie ai le paleni o le taimi o le nofoaga ma faʻaitiitia le taimi e le o gaosia, ma faʻaleleia atili ai le gaosiga ma le gaosiga.

l2

E tusa ai ma lipoti, o mea faʻapipiʻi masani i luga o le maketi i le taimi nei e aofia ai le faʻaogaina o le fola o le fola, faʻapipiʻi faʻapipiʻi, PVC faʻapipiʻi, ma isi. manaʻoga o le faʻaaogaina, lea e sili atu ona talafeagai mo faʻasologa o gaosiga tele;ae o le PVC faʻapipiʻi e mama ma talafeagai mo faʻataʻitaʻiga faʻasologa laʻititi e pei o le uʻamea tusi.

l3

Faatasi ai ma le atinaʻeina o Alamanuia 4.0, o le tele ma le tele o kamupani ua amata ona gauai atu i le fausiaina ma le faʻaleleia o laina gaosiga faʻaautomatika, ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi ua faʻatuputeleina le avea ma meafaigaluega taua i laina gaosiga otometi.Ae ui i lea, i le faagasologa o le faʻaogaina o mea faʻapipiʻi otometi, e manaʻomia foʻi ona faʻalogo i mataupu saogalemu ina ia mautinoa le lelei o le gaosiga ma le saogalemu o tagata faigaluega.

I se faapuupuuga, o mea faʻapipiʻi faʻapipiʻiina o loʻo i ai se sao taua i le atinaʻeina o laina gaosiga faʻaonaponei ma i le faʻaleleia atili o le gaosiga ma le lelei.E talitonuina faʻatasi ai ma le atinaʻeina o tekonolosi ma le matua o talosaga, o le a sili atu le taua o le sao i le lumanaʻi pisinisi.


Taimi meli: Apr-19-2023